Start Competitie 2022/2023 :

Vanaf maandag 15 Augustus begint de nieuwe competitie met een thuiswedstrijd in de afdeling vrij van de KBBB tegen St. Jozef.


Ploegen competitie KBBB :

Het team in de Hoge Reeks (vrij) heeft gisteravond (24-5) tegen St. Jozef 2 met 2-2 gelijkgespeeld, waardoor het kampioenschap van seizoen 2021-2022 zeker is! Wij als biljartclub BC Fortuna wensen John en Roger proficiat met het behalen van deze zesde prijs voor BC Fortuna dit seizoen! 


Promoties KBBB :

Arnold Spetebroot is gepromoveerd in het vrij van 55 naar 70

Erik Bartholet is gepromoveerd in het vrij van 40 naar 55


Promoties KLBB :

Willie Feijs is gepromoveerd in het driebanden van 20 naar 23

Jacky Geerlings is gepromoveerd in het overband van 45 naar 51


Ploegen competitie KLBB :

Het team in de 6de afdeling (overband) is gisterenavond (13-5) na de laatste wedstrijd van de eerste achtervolger Ophoven A zeker van het kampioenschap seizoen 2021-2022! Wij als biljartclub BC Fortuna wensen Jack, Kees, Noelly, Stephan en Erik proficiat met het behalen van deze vijfde prijs voor BC Fortuna dit seizoen!


Ploegen competitie KBBB :

Het team in de 1ste afdeling (vrij) heeft vanavond (27-4) zoveel voorsprong uitgebouwd dat het kampioenschap van seizoen 2021-2022 al zeker is! Wij als biljartclub BC Fortuna wensen Jacky, Noelly en Erik proficiat met het behalen van deze vierde prijs voor BC Fortuna dit seizoen! Mogen nog velen volgen.


Ploegen competitie KLBB :

Het team in de 2de afdeling (vrij) heeft gisterenavond (25-4) zoveel voorsprong uitgebouwd dat het kampioenschap van seizoen 2021-2022 al zeker is! Wij als biljartclub BC Fortuna wensen Jacky, Kees, Noelly en Erik proficiat met het behalen van deze derde prijs voor BC Fortuna dit seizoen! Mogen nog velen volgen.


Promoties KLBB :

Kees van Hoof is gepromoveerd in het vrij van 29 naar 32

John Bessems is gepromoveerd in het driebanden van 14 naar 16


Individuele competitie KBBB :

Nathan Claesen is Nationaal Kampioen geworden in de discipline 210 vrij op de Kleine tafel. Wij als biljartclub BC Fortuna wensen Nathan proficiat met het behalen van deze tweede prijs voor BC Fortuna dit seizoen! Mogen nog velen volgen.


Individuele competitie KBBB :

Nathan Claesen is Nationaal Kampioen geworden in de discipline 120 vrij op de Matchtafel. Wij als biljartclub BC Fortuna wensen Nathan proficiat met het behalen van deze eerste prijs voor BC Fortuna dit seizoen! Mogen nog velen volgen.


Individuele competitie KBBB :

Nathan Claesen is Gewest Kampioen geworden in de discipline 210 vrij op de kleine tafel en is dus geplaatst voor de Nationale Finales die gehouden worden op 29 en 30 Januari in Brabant. Tevens is Nathan gepromoveerd naar 300


Individuele competitie KBBB :

Nathan Claesen is Gewest Kampioen geworden in de discipline 120 vrij op de Matchtafel en is dus geplaatst voor de Nationale Finales die gehouden worden op 11 en 12 December in Henegouwen - Namen


Promoties KLBB :

Erik Bartholet is gepromoveerd in het bandstoten van 20 naar 23


Promoties KBBB :

Justin Doumen is gepromoveerd in het driebanden groot van 18 naar 22

Bert Doumen is gepromoveerd in het driebanden groot van 15 naar 18